Novosti

Pobjeda Zaboka II u zagorskom derbiju

Odigrano 5. kolo II. Hrvatske stolnoteniske lige

U sklopu II. HSL odigran je zagorski derbi između Zagorca i Zaboka II. Zabočani su bili uspješniji i kao gosti dobili rezultatom 4:2. Ključni četvrti poen za njih je osvojio Petar Bašić, nakon uzbudljivih pet setova protiv Arona Štefanko. Bašić je peti set dobio rezultatom 15:13. Po pojedinačni bod za Zabok su još osvojili Ivan Tuđa i Roko, dok su Rožić i Grabrovečki bili bolji od Dolovčaka i Štefanka, također s 3:2. Dva pojedinačna boda za Zagorec osvojio je Igor Dolovčak. U drugoj utakmici zagorskih momčadi Stubica je bez problema slavila kod momčadi Zagorec mladi uz pojedinačni bod Nikole i Davida Gospočića, te Martina Repara, dok su Nikola i David slavili u parovima. Zanimljiv je bio i dvoboj Zagorca i Stubica u kojem je domaćin slavio s 4:2. Oba boda za Stubicu odnio je Davi Gospočić, dok je Igor Dolovčak ponovno dobio dva pojedinačna meča, jedan je pridružio Puljko, a Spaček i Puljko slavili su u i parovima. Zabok II nakon toga bez većih je problema savladao ekipu Zagorec-mladi.

Nakon pet kola u vodstvu je Duga Resa, zagorske klubove predvodi Zabok II na visokom drugom mjestu, Zagorec je četvrti, Stubica šesta, dok ekipa Zagorec mladi drži osmu poziciju od deset momčadi.

Rezultati: Zagorec – Zabok II 2:4, Zagorec mladi – Stubica 0:4, Zagorec – Stubica 4:2, Zagorec mladi – Zabok II 0:4.

Poredak: 1. Duga Resa 16, 2. Zabok II 16, 3. Sv. Nedelja-Novaki 15, 4. Zagorec 15, 5. Sesvete 15, 6. Stubica 13, . 8. Zagorec-mladi 10. (T. Zrinšćak)

Izvor:Zagorje.com

Skip to content