Novosti

Raspisan natječaj za “100% zagorsko” u Zagrebu- prijave do 1.8. 2018.

Raspisan je javni poziv za 9. Sajamsku izložbu “100% zagorsko” u Zagrebu, koja će, u organizaciji Krapinsko – zagorske županije, 21. i 22. rujna biti održana na Trgu bana Josipa Jelačića. “100% zagorsko” je manifestacija prodajno – izložebog karaktera na kojoj se izlažu poljoprivredni proizvodi uzgojeni na tradicijski, konvencionalni, integrirani i ekološki način, te proizvodi tradicijskih obrta Krapinsko-zagorske županije.

Manifestacijom se Krapinsko – zagorska županija promovira kao poželjna turistička destinacija bogate kulturne baštine i enogastronomske ponude, s brojnim manifestacijama i rekreativnim sadržajima. Županija osigurava sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a kako je broj izlagačkih mjesta ograničen zadržava mogućnost odabira prijavljenih izlagača.

Prednost će imati izlagači koji su već sudjelovali na izložbama Krapinsko-zagorske županije i ostvarili iznimne rezultate na županijskim i državnim natjecanjima te koji su se u dosadašnjoj suradnji sa Krapinsko-zagorskom županijom pridržavali uputa i ugovornih obveza. Kotizacija za sudjelovanje na sajamskoj izložbi po izlagačkom mjestu iznosi 100 kuna, a prijave treba predati do 1. kolovoza.

Prijavnica i ostale informacije dostupni su na web stranici Krapinsko – zagorske županije.

Skip to content