Novosti

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

04.03.PETAK 18:00 i 06.03.NEDJELJA 18:00

ŠKOLA ČAROBNIH ŽIVOTINJA

SINKRONIZIRAN NA HRVATSKI

IZVORNO IME: The School of Magical Animals

ŽANR: avantura, obiteljski

REDATELJ: Gregor Schnitzler

Uloge: Rina Zoja Radmilov,Noa Zelenko,Nikola Nedić,Marko Ožbolt,Jadranka Krištof, Goran Malus, Goran Vrbanić, Darko Janeš, Emina Pršić Prasnikar, Lana Blaće

TRAJANJE FILMA: 93 min

Cijena ulaznice: 25,00 kn

Rezervacija ulaznica na mail: kino.zabok@gmail.com od ponedjeljka do petka od 7:00 do 15:00 sati.

Na dan projekcije nema rezervacija ulaznica!

NAPOMENA:
Prilikom kupnje ulaznice, obvezno je predočenje COVID POTVRDE ili drugog odgovarajućeg dokumenta o preboljenju ili testiranju za sve osobe starije od 16 godina.

Škola čarobnih životinja šarena je vesela akcijska pustolovina prema istoimenoj knjizi nagrađivane dječje autorice Margit Auer o neobičnoj školi u kojoj djeca dobivaju čarobnu životinju za prijatelja.

Priča prati novu djevojku u gradu – Idu (Emilia Maier). Ida se morala doseliti u novi grad i sada je učenica škole Winterstein. Teško joj je u novom razredu i ne uspijeva sklopiti prijateljstva, pa joj na prvi dan škole pripadne mjesto uz autsajdera Bennija (Leonard Conrads). Jednog dana njezina učiteljica upoznaje djecu s Mortimerom Morrisonom, koji putuje svijetom tražeći “čarobne životinje”. Svaka od ovih životinja je predodređena da postane srodna duša jednom od učenika. Od svih njih, pridošlica Ida i autsajder Benni prvi su u razredu koji dobiju čarobne prijatelje. Otad Benni uz sebe ima drevnu, mudru kornjaču Henriettu, a Ida ima lukavu lisicu Rabbat.

Nova učenica Ida ubrzo će postati zvijezda razreda, a kada u školi počnu nestajati razni predmeti, djeca i čarobne životinje morat će se udružiti kako bi riješili misterij školskog lopova.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content