Novosti

U Srednjoj školi Zabok održan domjenak za učenike koji su bili izrazito uspješni na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima

Protekle je srijede u prostorima Srednje škole Zabok održano primanje i domjenak za učenike i mentore koji su ostvarili izuzetne rezultate na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima.

Ravnateljica Draženka Jurec istaknula je da je za ostvarivanje dobrih rezultata, uz neosporan trud i zalaganje učenika, bio potreban veliki angažman njihovih mentora kao i financijska pomoć Grada Zaboka. Na primanju je bila i zamjenica gradonačelnika Nevenka Gregurić koja je pohvalila učenike, kao i profesore i sve djelatnike škole.

Neki od zapaženijih rezultata su 1. mjesto Ene Kušan na županijskom natjecanju iz talijanskog jezika, prvo mjesto Lorene Tišljar na županijskom natjecanju iz francuskog jezika, treće mjesto rukometašica i odbojkašica na županijskom natjecanju, drugo mjesto mladića na županijskom natjecanju iz crossa te prvo mjesto djevojaka na županijskom natjecanju iz crossa i 4. mjesto na regionalnom natjecanju.

Kada su u pitanju državna natjecanja, valja spomenuti mladog kuhara Matiju Jagića koji je osvojio 7. mjesto na državnom natjecanju Gastro u pripremi menua te prvo mjesto na natjecanju mladih kuhara u organizaciji Metroa.

Prvo su mjesto na državnom natjecanju Gastro osvojile Ines Žučko i Paula Petrinec te Ena Kušan. Deveto mjesto na državnom natjecanju prodavača osvojila je Anita Sever, sedmo mjesto na državnom natjecanju ‘Mladi poduzetnik’ osvojile se Ivana Koprivnjak, Nikolina Vukmanić i Mateja Ljubić dok je Martina Horvat osvojila peto mjesto na državnom natjecanju iz računovodstva.

Na međunarodnom natjecanju ugostiteljskih škola u Bratislavi nastupili su u pet disciplina i osvojili pet medalja, tri zlatne i dvije srebrne, Patrik Repovečki, Mark Tomek, Vjekoslav Flegar i Matija Antol.

Skip to content