Novosti

U Zaboku 6. lipnja premijerno pogledajte monokomediju Đurđice Seleš u zabočkom kinu

Dramska udruga “Kaj” iz Zaboka pripremila je novu monokomediju pod nazivom “Nekad i sad”, u izvedbi autorice Đurđice Seleš, koja potpisuje i režiju. Predstavu premijerno možete pogledati u subotu, 6. lipnja, u 20 sati, u zabočkom Multimedijalnom centru.


Ulaznice možete rezervirati ili kupiti u pretprodaji u Pučkom otvorenom učilištu Zabok ili pozivom na brojeve 049/221-183 i 091/432-40-20.

Iz emisije Zagorskog radija 4. 6. 2020.

Đurđica Seleš, predsjednica udruge ‘Kaj’, od kad je bila u publici na Prvom glasu Zagorja u Svetom Križu Začretju dobila je želju biti na pozornici a kako nam je ispričala to joj je bila želja od djetinjstva. Otkrila nam je dio priče monokomedije koja će se premijerno odigrati u subotu 6. lipnja u 20 sati u zabočkom kinu. Gospođa Seleš osim što glumi autorica je svih drama, režija, radi scenografiju i šije kostime. Svojom jednostavnošću i spontanošću uz svoje suradnike i glumce plijeni pozornost te nižu uspjehe za uspjehom. Imali su preko 300-tinjak nastupa, tri su puta bili predstavnici Krapinsko-zagorske županije na državnom Festivalu hrvatskih kazališnih amatera te dobili odlične kritike, a sama autorica Đurđica Seleš osvojila je nominacije za najbolji tekst, režiju i najbolju glavnu žensku ulogu. Za svoj su rad dobitnici mnogobrojnih nagrada te pozitivnih kritika struke i publike.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print
Skip to content